DEVENTER – Voormalig internationaal topspeler en nu toptrainer/coach Marcelo Perez deelt graag zijn kennis van de sport padel, zo traint hij op zijn thuislocatie in Bilbao regelmatig Nederlandse topspelers. Tijdens het verblijf in Nederland voor een padeltoernooi in Nijmegen, zijn lokale spelers in Deventer aan de beurt!

Op 23 augustus, bij Deventer Padel, verzorgt Marcelo 4 clinics van een uur tussen 18.30 – 22.30 uur. Voorafgaand geeft hij waarschijnlijk training aan spelers uit de Nederlandse top. Wil je kennis maken met padel, de sport van de toekomst, kom dan kijken. De deur staat voor je open en het kost niets. Naast Marcelo zijn instructeurs van de Deventer Padel Academie aanwezig om uitleg te geven.
Overigens is er op zondag 9 september een Open Dag op dezelfde locatie, ook dan ben je van harte welkom om te kijken en eventueel mee te doen.

Kijk voor meer informatie op de website van Deventer Padel: www.deventerpadel.nl

Vorig artikelWeerbericht dinsdag
Volgend artikelNieuwe communistische partij wil voet aan de grond in Deventer politiek