zondag, 19 mei 2024

Video portretten maken bij vrijwilligers centrale Deventer

 DEVENTER – “Ik ben Deventer”  is een nieuw initiatief in Deventer. Doel  is om korte video portretten te maken van vrijwilligers in Deventer. Elke film duurt ca. 3-5 minuten en wordt geplaatst op website en sociale media.

In iedere film staat één vrijwilliger centraal. Hij/zij vertelt over zijn/haar vrijwilligerswerk. In de film uiteraard beelden hiervan. Elke portret dat zo ontstaat geeft een beeld weer van de persoon en de vereniging of organisatie waar hij/zij zich voor inzet.

Hoe meer portretten  er gemaakt kunnen worden, hoe beter. Tezamen vormen de portretten een Deventer mozaïek.

Lijkt het je leuk hier aan mee te werken? Geef je dan op voor het vrijwilligerscollege: maken van video portretten. Je leert de basisregels van goed filmwerk en gaat aan de slag met de montage hiervan via eenvoudige programma’s.  De workshop wordt verdeeld over meerdere avonden, naar behoefte van de deelnemers. Gewerkt wordt met jouw eigen apparatuur (videocamera, fotocamera met filmfunctie, mobiel).

1e avond: dinsdag 25 september:  20.00 – 21.30 uur

2e avond: dinsdag 9 oktober:  20.00 – 21.30 uur

Locatie: VCD, Kleine Overstraat 75

Meld je aan via www.vrijwilligersstad.nl Wees er snel bij, er is plaats voor maximaal 8 deelnemers.

Vorig artikelTango-orkest Toca Tango in Muziekkoepel Nering Bögel
Volgend artikelOud wethouder Duimel overleden
error: Content is beschermd!!!