Door Erwin Hoogenboom
Zaterdagochtend is het bewolkt en er vallen enkele buien. Met een matige wind die vanuit het westzuidwesten waait wordt het circa 12 graden. Zaterdagmiddag is het een afwisseling van zon en bewolking en er vallen wederom enkele buien. De matige wind die waait vanuit het westen, de temperatuur ligt rond de 16 graden.

Zondag is het wisselvallig weer, er is ruimte voor de zon maar er is ook kans op een enkele bui. De wind waait vanuit het zuidzuidwesten en is zwak, de temperatuur is circa 18 graden. Maandag overheerst de bewolking met af en toe een bui. De temperatuur is circa 19 graden, de wind is matig tot stevig en waait vanuit het westzuidwesten.

Vorig artikelGAE boekt zwaarbevochten zege in Eindhoven
Volgend artikelEgelopvang Diepenveen bereidt zich voor op drukke herfst