Door Erwin Hoogenboom –
Woensdagochtend is het bewolkt, wel is er nog een kleine kans op een bui. De temperatuur is circa 20 graden, de wind waait vanuit het zuidwesten en is zwak. Woensdagmiddag is het overwegend bewolkt, later op de dag is er wat ruimte voor de zon. Er is kans op een bui. De temperatuur ligt rond de 24 graden, de matige wind waait vanuit het westzuidwesten.

Donderdag wisselen zon en bewolking elkaar af. Later op de dag neemt de kans op een bui toe. Met een matige wind die vanuit het zuidwesten waait wordt het circa 25 graden. Vrijdag is het wisselend bewolkt met kans op een bui. De temperatuur ligt rond de 21 graden, de wind waait vanuit het westnoordwesten en is zwak.

Vorig artikelStroomstoring treft gedeelte Colmschate
Volgend artikelWaterstand haven moet nog 30 cm omhoog