maandag, 25 september 2023

Snipperlingsdijk en Holterweg op de schop

DEVENTER – Vanaf 24 september gaat een deel van de Holterweg en de Snipperlingsdijk op de schop. Tussen de kruising Diezestraat bij de Rivierenwijk (bij het Gulfstation) en de tunnel van de Holterweg (De Knoop) krijgt de weg een nieuwe laag asfalt.

Vanaf 17 september vinden er voorbereidingen plaats bij de Holterweg. Er wordt een doorsteek gemaakt in de middenberm van de Holterweg, ter hoogte van de kruising De Knoop. Tijdens de asfaltwerkzaamheden kan het verkeer hierdoor op 1 rijbaan in 2 richtingen blijven rijden. Op de andere rijbaan wordt dan gewerkt. Deze voorbereidende werkzaamheden hebben telkens plaats van 09.00 tot 16.00 uur. 

De werkzaamheden aan het asfalt zijn van maandag 24 september 19.00 uur tot en met vrijdag 28 september 16.00 uur. 

Op de kruisingen worden verkeersregelaars ingezet om het gemotoriseerde verkeer en de fietsers te begeleiden. 

De aannemer werkt zoveel mogelijk buiten de spits: van 19.00 tot 06.00 uur. Het is helaas niet mogelijk om alles buiten de spits te plannen. Op donderdagochtend 27 september is er daardoor verkeershinder tijdens de spits. De gemeente adviseert dan gebruik te maken van de A1. Deze adviesroute wordt aangegeven met gele borden. 

Als alles volgens planning verloopt zijn de werkzaamheden vrijdag 28 september om 16.00 uur afgerond.

error: Content is protected !!