DEVENTER – Maarten van der Weijden komt met zijn theatertour naar de Nationale Sportweek Deventer. Op 20 september zal hij de deelnemers van het NK bedrijfssport en de Meet & Eat netwerklunch motiveren en inspireren met zijn persoonlijke verhaal.

Donderdagochtend 20 september staat in het teken van het NK Bedrijfssport. Tijdens een spectaculaire battle strijden teams van bedrijven om de titel ‘fitste bedrijf van Nederland’. De battle bestaat uit 5 onderdelen, die een combinatie zijn van sportieve uitdagingen en op Expeditie Robbinson geïnspireerde opdrachten. De wedstrijd draait niet alleen om snelheid en uithoudingsvermogen, maar ook om denkkracht en samenwerking.

Theatervoorstelling

Deelnemers aan het NK bedrijfssport ontmoeten Maarten van der Weijden tijdens de Meet & Eat netwerklunch. Maarten verwerkte zijn persoonlijke verhaal over sport, de diagnose kanker, de ziekte en het herstel in een theatervoorstelling. Hiermee wil hij de aanwezigen inspireren en motiveren. Het is ook mogelijk voor medewerkers van bedrijven zich alleen op te geven voor de Meet & Eat netwerklunch.

Maarten van der Weijden: “Tijdens de bedrijvendag van de Nationale Sportweek Deventer ben ik aanwezig om mijn verhaal te delen. Kom jij met mij sporten en netwerken? Ik hoop je dan te zien!”

Meld je aan en kom langs!

Wil jij als eerste, na de 11Stedenzwemtocht, het verhaal van Maarten horen? Geef jouw bedrijf dan op voor het NK Bedrijfsport of alleen voor de speciale “Meet & Eat” netwerklunch op donderdag 20 september.

Meer informatie over de Meet & Eat netwerklunch met Maarten van der Weijden en deelname aan het NK Bedrijfssport vindt u op: www.nationalesportweekdeventer.nl.