maandag, 25 september 2023
Foto Tilbo

Misschien geen wedstrijd van GAE aanstaande vrijdag

DEVENTER – De KNVB waarschuwt dat de kans bestaat dat wedstrijden in de eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie in het weekend van 14 tot 16 september niet doorgaan vanwege een eventuele politiestaking.

Als die staking doorgaat, is het uit veiligheidsoverwegingen wellicht niet mogelijk om alle wedstrijden in het betaald voetbal af te werken.

“Hierover onderhouden we nauw contact met de clubs en gemeentes”, meldt de KNVB. “Zij werken momenteel al keihard aan alternatieven om dit weekend zoveel mogelijk wedstrijden te kunnen laten spelen, mocht de staking doorgaan en mochten de betreffende burgemeesters het doorgaan van de duels verantwoord vinden.” Voor Go Ahead Eagles staat de uitwedstrijd tegen Jong AZ vrijdagavond op de planning.

error: Content is protected !!