BATHMEN – In verband met het slechte weer is het programma voor de Bathmense Kermis, voor wat betreft zondag 23 september, aangepast. Het defilé met koetsen, tractoren en oldtimers, dat zou aanvangen om 14.00 uur, is afgelast. De organisatie van het defilé is dermate omvangrijk (groot aantal vrijwilligers, verkeersbegeleiders en andere betrokkenen) dat een afgelasting op het laatste moment niet wenselijk is. Daarom heeft de organisatie nu al tot een afgelasting besloten. De oldtimer-rit (start vanaf Garage Groenouwe) gaat wel gewoon door. De drukte bleef op zaterdag uit door het slechte weer. Zondag dreigt ook in het water te vallen.

Ontvangst VIP’s

Normaliter worden de Bathmense VIP’s ontvangen aan de Woertmansweg, voor aanvang van de koetsentocht. Daar het onzeker is of dit doorgang zal vinden is besloten om de VIP’s te ontvangen bij De Heeren van Dorth om 16.00 uur, alwaar ze officieel het VIP pakket in ontvangst zullen nemen.