COLMSCHATE – Rode lopers, elk uur een schitterende modeshow, diverse demonstraties en workshops, live muziek en natuurlijk een collectieve koopzondag. Dat zijn een aantal van de ingrediënten waarmee de mode- en beautydag in winkelcentrum Colmschate wordt gevuld. Een middag waar de echte fashionistas en andere liefhebbers niet mogen ontbreken!

Rode lopers
Tussen 12 en 17 uur is het winkelcentrum omgetoverd tot 1 grote catwalk. Alle mode- en beautywinkels zijn met rode lopers aan elkaar verbonden. Deze 35 meter rode loper geven al aan dat er iets bijzonders te beleven is!
Elk heel uur (vanaf 13 uur) komen de modellen vanuit de winkels, over de grote lopers, naar de centrale catwalk op het midden plein. Daar wordt een gezamenlijke modeshow gehouden, met de modellen va alle winkels bij elkaar.
Daar vertelt de ladyspeaker u wat de modellen dragen en van welke winkels het is.

Live optredens
Tussen de modeshows door zijn er leuke live optredens. Zo zal Nyncke Bergman enkele bijpassende nummers en gehore brengen. Ook zal Het Stijlorkest zorgen voor een gezellige muzikale omlijsting. En, last nut not least, zal The Voice Senior deelnemer én Deventenaar René Bishop zijn opwachting maken!

Workshops en demonstraties
Verspreid over het winkelcentrum zijn die middag prachtige tenten geplaatst, waar veel te beleven is. Zo is er een ‘wasstraat’ bij parfumerie Van Remmen, waar nagels en make-up worden gedaan. In de tent bij AMI worden metamorfoses gedaan  en in de tent bij Cool Jay is een styliste en worden foto’s van de kinderen gemaakt. De damesmodezaak Bij Ons verzorgt een sjaalknoop workshop en bij By Artistique worden ‘up-do’s’ gedaan. Dan zijn er nog stands met sieraden, schoenen, tassen en sieraden. Alles voor mode- en beauty!

Sport
Bij mode- en beauty denk je natuurlijk ook direct aan sport. Dat is onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom is op het parkeerterrein voor Buitink Sport een hele grote demonstratie van de Sportcarroussel. Hier worden diverse sporten gedemonstreerd. Ook is Fitland hier te gast. Zij geven informatie over het sporten, maar verzorgen ook Zumba demonstraties.

Er is dus heel veel te zien en te eleven op de mode- en beautydag in winkelcentrum Colmschate. Zondag 30 september, van 12- 17 uur.

Vorig artikelHumanitas Deventer tweede plaats voor de award ‘beste zorginstelling van Europa’
Volgend artikelDefilé en andere activiteiten Bathmense kermis afgelast of verplaatst