DEVENTER – Vier dagen lang opent foodblogger Sabine Koning (Ohmyfoodness.nl) haar eigen pop-up Cheesecakecafé. Om de lancering van haar nieuwste kookboek CHEESECAKE te vieren verkoopt ze de zeven lekkerste creaties uit haar boek, zoals Witte Chocolade & Passievrucht, Triple Chocolate en Citroen-frambozen met lange vingers. Het pop-up Cheesecakecafé is alleen deze week vanaf donderdag tot en met zondag geopend bij Fooddock.

‘Ik wil cheesecakefans uit het hele land laten genieten!’, aldus Sabine. ‘Ik heb zo veel recepten uitgeprobeerd voor mijn boek dat ik nu de lekkerste in mijn café ga verkopen. Ze zijn te koop per punt en natuurlijk is mijn boek ook verkrijgbaar’.

‘Sabines keuken past ontzettend goed bij Fooddock. Het plezier dat ze heeft in eten maken is aanstekelijk en ze laat met haar blog ontzettend veel mensen genieten. Met Fooddock willen we een platform zijn voor alle leuke food innovaties. Dus we vinden het ontzettend leuk dat we Sabine een podium kunnen geven!’, aldus Frank Hulscher van Fooddock.

Het pop-up Cheesecakecafé is geopend vanaf donderdag 27 september tot en met zondag 30 september in Fooddock Deventer.