DEVENTER – “Hier zijn ze supertrots op en ze gaan dit vieren samen met hun bewoners, medewerkers, vrijwilligers en studenten” aldus de bestuurder van de organisatie, Gea Sijpkes. Humanitas Deventer was genomineerd voor de titel ‘beste zorginstelling van Europa’. Op donderdag 13 september vond de uitreiking plaats in Praag. De nominatie voor deze award is een fantastische prestatie en is voor de Deventer organisatie erkenning.

Humanitas Deventer krijgt al veel media-aandacht van zowel het binnen- en buitenland. Dit komt vanwege de verschillende initiatieven, waaronder de woonstudenten, die de organisatie heeft ingezet om de kwaliteit van leven van de bewoners in Humanitas Deventer te verhogen. De organisatie is niet meer een traditioneel woonzorgcentrum, maar een inclusieve gemeenschap waar iedereen welkom is.

Vorig artikelWinkelcentrum de Boreel verkocht aan twee buitenlandse investeringsgroepen
Volgend artikel30 september mode- en beautydag in winkelcentrum Colmschate