DEVENTER – Het zomerseizoen zit er op voor de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. Het was een mooie muzikale zomer met veelzijdige concerten, gezellige picknicks, relaxed sfeer en leuke evenementen. De waardering van het publiek en de financiële ondersteuning stemt het bestuur en vrijwilligers tot grote tevredenheid.

 Harrie Brakel nieuw bestuurslid en programmeur

Ben van Raan draagt na zeven jaar zijn taken over aan het nieuwe bestuurslid Harrie Brakel. Verder zoekt het bestuur 2 of 3 vrijwilligers die in het bezit zijn van een auto met trekhaak en willen helpen bij het transport van de mobiele kiosk en materiaalwagen. Het gaat om 4 à 5 zondagmiddagen. Je maakt dan deel uit van het vrijwilligersteam van de Muziekkoepel. Aan het eind van het seizoen is er altijd een gezellige ‘Dank-je-wel-party’.

 Aanmelden voor seizoen 2019

Muziekgroepen die het publiek met live muziek aantrekkelijke optredens kunnen bieden worden uitgenodigd zich aan te melden. De wekelijkse zondagmiddag concerten worden gehouden van zondag 5 mei tot 29 september en zijn van 14.30 tot 16.30 uur. Opgave kan vanaf 1 november via het aanmeldingsformulier op de website. www.muziekkoepelneringbogel.nl .

Vorig artikelSupporterscoördinatoren Go Ahead Eagles houden spreekuur
Volgend artikelDeventer Bokbier Festival op zaterdag 13 oktober