DEVENTER – Het Deventer Bokbierfestival 2017 was een groot succes en dus aanleiding voor een spectaculair en groter vervolg! De organisatie bestaande uit Paul Wensink (Wensink events), Eddie Kers (bieren café de Heks), Erik oude Nijhuis (blikvormgeving) hebben dit jaar de mogelijkheid gekregen om de gehele kerk te benutten, dus dat betekent, meer bieren, meer stands, meer bezoekers en meer aandacht voor de inwendige mens.

De tweede editie van het Bokbier Festival wordt georganiseerd op zaterdag 13 oktober 2018 in de Lebuinuskerk. Vanaf 14.00 uur presenteren verschillende brouwers weer hun bokbieren. De entree is gratis! Wij willen iedereen weer laten genieten van de lekkerste bokbieren gebrouwen door uiteenlopende brouwerijen. Ook dit jaar zijn er weer spectaculaire nieuwe bieren te proeven van nationaal bekende brouwerijen en opkomende micro brouwerijen. Sligro Deventer zorgt voor bij bokbier passende hapjes en maaltijden.

Vorig artikelAanmelding voor seizoen 2019 start per 1 november Muziekkoepel Nering Bögel
Volgend artikelKeizerslanden “Seizoent” op 6 oktober