DEVENTER – Kom jij zondag 30 september ook lekker buiten spelen op de Brink van Deventer? Dan is het alweer de laatste dag van het seizoen van Spelen op de Brink. Tijdens deze feestelijke middag kan er van 14 tot 16 uur lekker gespeeld worden en sluiten we af met het traditionele ijsje van Talamini. Meedoen is helemaal gratis!

Terwijl de kinderen spelen, geniet je als ouder lekker op een van de gezellige (verwarmde) terrassen. Vrijwilligers van Spelen op de Brink houden wel een oogje in het zeil, maar het is niet de bedoeling dat je de kinderen zonder toezicht achterlaat.

Ook in 2019 zijn we weer van de partij. Iedere woensdag- en zondagmiddag van mei t/m september. Spelen op de Brink wordt begeleid door een enthousiaste groep vrijwilligers. Ben je geïnteresseerd om als vrijwilliger mee te helpen, dan horen we graag van je. Stuur een mail naar info@spelenopdebrink.nl

Meer informatie vind je op www.spelenopdebrink.nl 

Vorig artikelWeerbericht dinsdag
Volgend artikelBurendag op de Zandweerd