DEVENTER – In juni 2019 staat de Deventer Jeugd Musical in de Deventer Schouwburg met een geheel nieuwe uitvoering van de musical “Kruimeltje”. De Deventer Jeugd Musical is op zoek naar nieuwe, talentvolle leden. Al meer dan 50 jaar voert de club mooie voorstellingen op in Deventer Schouwburg en dat kan natuurlijk niet zonder onze sterren: de kinderen. Ben jij tussen de 8 en 18 jaar oud? Sta je graag op het toneel? Dan is meedoen aan de audities zeker iets voor jou! Gezien de samenstelling van de groep, zijn we vooral op zoek naar kinderen van 12 jaar en ouder.

Tijdens de audities wordt er gelet op de drie disciplines die horen bij elke musical: zang, dans en spel. Als je alle rondes doorkomt, dan kun je lid worden van de Deventer Jeugd Musical, een gezellige club van ongeveer 50 kinderen. Het hele (school)jaar door repeteer je op donderdag en gedurende dat jaar zijn er enkele repetities en doorlopen op zondagen. Dat alles om een zo goed mogelijk resultaat neer te kunnen zetten op een echt toneel.

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan op de website www.deventerjeugdmusical.nl. Onder het kopje; audities en lid worden, kun je je opgeven voor de audities. De auditierondes worden gehouden op donderdag 13 september 2018 in Deventer.

Meer informatie of opgeven voor de audities kan ook via secretariaat@deventerjeugdmusical.nl.

Vorig artikelDeurdweilers Daeventer vieren net als Deventer een Jubileum
Volgend artikelUkelele cursus voor kinderen