DEVENTER – De Deurdweilers Daeventer zijn niet weg te denken uit het stadsbeeld als het gaat om een gezellige sfeer te creëren bij de diverse festiviteiten in onze stad. Deze muziekvereniging, zoals ze zichzelf sinds een aantal jaren zien, bestaat dit jaar 40 jaar en wil dit laten zien aan de stad waar zij haar wortels heeft.

Op 15 september a.s. trekken zij door de stad met optredens op verschillende winkelcentra om te eindigen op de Flora waar zij het jubileum in besloten kring gaan vieren.

Zij treden regelmatig op bij de diverse evenementen, te denken aan o.a. de IJsselloop. Ook de huldiging van Carlijn Achtereekte werd door hen opgeluisterd. Bij de diverse braderiën geven zij acte de présence.

Eind november, begin December treffen wij hen vaak in een andere outfit, ook dan spelen ze de sterren van de hemel om de goedheiligman in een goed humeur te houden.

De muziekvereniging is altijd op zoek naar nieuwe leden, die zij overigens zelf opleiden. Mocht je interesse hebben, kom dan eens op de wekelijkse oefenavond op de vrijdagavond van 20.00 tot 22.00 uur bij speeltuin Tuindorp, Putmanstraat 1-B Deventer. Of kijk op de website deurdweilersdeventer.nl

Het programma op de 15 september is als volgt;

12:30 uur- 13:00 uur – Winkelcentrum De Vijfhoek (Andriessenplein);

13:30 uur – 14:00 uur – Winkelcentrum Keizerslanden (Karel de Grotelaan);

14:30 uur – 15:30 uur Deventer Centrum (vanaf De Waag) eindpunt veerpont naar de Worp;

16:00 uur – 16:30 uur – Winkelcentrum Colmschate (Flora).

Vorig artikelGroenLinks wil onderzoek naar milieurisico’s rubbergranulaat
Volgend artikelAudities bij de Deventer Jeugd Musical