zaterdag, 18 mei 2024

Borgelerbad even weer open door warme na-zomer

DEVENTER – Met 3 warme dagen en omdat het momenteel de Nationale Sportweek is, is het buitenbad van het Borgelerbad geopend van dinsdag 18 tot en met donderdag 20 september.

De zomer is nog niet voorbij. Voor de aankomende dagen is er een mooie nazomer voorspeld. Genoeg reden om weer wat verkoeling te zoeken en daar speelt de organisatie van de Nationale Sportweek Deventer op in. Het buitenbad van het Borgelerbad is op dinsdag, woensdag en donderdag geopend. Op woensdagmiddag wordt er een groot watergevecht op Sportpark Keizerslanden georganiseerd.
Om inwoners van Deventer op een leuke en ludieke manier aan het bewegen te krijgen wordt er op woensdagmiddag een groot watergevecht georganiseerd. Iedereen is vanaf 14:45 uur welkom voor het hoofdpodium op Sportpark Keizerslanden. Deelname is gratis, het wordt aangeraden om je eigen waterpistool mee te nemen.
Naast het watergevecht zijn er nog volop andere activiteiten op het terrein. Kinderen kunnen meedoen aan het Sportstars Festival, waarbij onder andere Olympisch Kampioen Carlijn Achtereekte aanwezig is.
Voor de volledige activiteitenkalender zie www.nationalesportweekdeventer.nl
Vorig artikelCelstraffen duo uit Deventer voor ramkraak juwelier en diefstal
Volgend artikelStekjesbeurs Lettele op 6 oktober
error: Content is beschermd!!!