DEVENTER – Het nieuwe seizoen in Deventer is losgebarsten met 13.000 bezoekers voor De Jeugd van Tegenwoordig, Anouk, Groots Hollands en Orkest van het Oosten. Laatstgenoemde bracht een bijzonder samenspel met Deventer zanger en Rob Dekay, zijn nummer “Tevreden” werd door het orkest begeleid.

De vierde editie van de Grote Kick-Off blonk uit in diversiteit, van hiphop voor de jeugd tot de stevige pop van Anouk en van Hollandse hits tot klassiek. Ook de verlichte Lebuïnus was een opvallend verschijnsel, die elke dag kleurde in stijl van het concert.

“De cirkel was rond toen Rob Dekay het jubileumnummer samenspeelde met het Orkest.” Aldus Mano Scherpbier, coördinator Deventer 1250. Rob Dekay is een van de ambassadeurs van Deventer 1250.

Kelly Hammer, directeur van het Burgerweeshuis: “Deventer was dit weekend op haar best! 4 dagen mooie onderscheidende evenementen met uiteenlopende muziekgenres. Hier staat een trots Burgerweeshuis. Graag tot volgend jaar!”

De Grote Kick-Off X Deventer 1250 is een productie van poppodium het Burgerweeshuis, Evenementenbureau VVV Deventer en is mede mogelijk gemaakt door partners Saxion, Aventus, Konnected, Drukwerkdeal en de Gemeente Deventer.

Vorig artikelWeerbericht maandag
Volgend artikelIJsseltrap ter hoogte van Moreelsestraat geplaatst