Laatste kans voor een dans in Worpplantsoen
DEVENTER – De Muziekkoepel Nering Bögel sluit zondagmiddag 30 september het seizoen af met een concert van het Deventer Jazz Orkest. De bigband, onder leiding van Edwin Neuteboom Spijker, heeft daarvoor een swingend programma samengesteld. Hiermee komt een einde aan de reeks van 24 voorstellingen in het Worpplantsoen, het oudste stadspark van Nederland. Dus pak deze laatste kans voor een dans. Het was een prachtig seizoen met hele mooie optredens in diverse muziekstijlen.

Het Deventer Jazz orkest heeft het concert de naam ‘Mercy, Mercy, Mercy’ meegegeven. Dit nummer van Cannonball Adderley staat bovenaan de setlist. Ook treffen we daar nummers van Buddy Rich Bigband en Blood Sweat & Tears aan. Uiteraard komt ook het American Songbook voorbij en zangeres Laura van Nyendaal kan zich hierin ook heerlijk uitleven. De bigband heeft er geen enkel bezwaar tegen als het publiek van de stoelen komt om te gaan dansen. Mochten de bladeren van de bomen vallen dan geldt natuurlijk; Mercy!

Ook dit laatste (gratis) zondagmiddagconcert is van 14.30 tot 16.30 uur. Versnaperingen zijn verkrijgbaar in de nostalgische kiosk en in het park is een toiletgelegenheid. Meer info: www.muziekkoepelneringbogel.nl .

Vorig artikelLeerlingen Etty Hillesum lyceum koken samen om geld in te zamelen voor Uganda
Volgend artikelHoe ga je om met hoogsensitiviteit in het dagelijks leven?