DEVENTER – Een lezing over en voor hoogsensitieve personen. Sannie Alblas-Smit houdt woensdag 3 oktober een lezing over en voor hoogsensitieve personen (HSP) in de Bibliotheek Colmschate. Wat houdt het in om een HSP te zijn én belangrijker: hoe ga je hiermee om in het dagelijks leven?

Tijdens de lezing geeft Sannie uitleg over het hoogsensitieve brein en de wetenschappelijke achtergronden. In de lezing krijg je een duidelijk beeld van hoogsensitiviteit en hoe je hiermee om kunt gaan. Er is ruime gelegenheid voor het stellen van vragen. De lezing is geschikt voor iedereen die interesse heeft in het onderwerp.

Aanmelden en meer informatie

Voor deze bijeenkomst is aanmelden verplicht. Kaarten zijn beschikbaar via de website van de bibliotheek. Meer informatie over hoogsensitiviteit is te vinden op www.praktijksannie.nl.

Datum:            3 oktober 2018

Tijd:                  19.30 uur

Plaats:             de Bibliotheek Colmschate, Flora 259

Kosten:            €5,-

Aanmelden:    https://www.bibliotheekdeventer.nl/agenda1/990-lezing-hoogsensitieve-personen

Vorig artikelDeventer Jazz Orkest sluit concertseizoen swingend af
Volgend artikelNationale Ziekendag Zonnebloem Regio Deventer