DEVENTER – Go Ahead Eagles organiseert in de herfstvakantie een driedaags Go Ahead Eagles Soccer Camp en Keeperskamp voor kinderen van 6 tot en met 15 jaar. Zowel het Soccer Camp als het Keeperskamp vindt van 22 t/m 24 oktober plaats bij Koninklijke UD in Deventer. Alle trainingen van het Go Ahead Eagles Soccer Camp en Keeperskamp staan onder leiding van gediplomeerde trainers en zijn dagelijks van 9:00-15:00 uur. Inschrijven kan via www.ga-eagles.nl/soccercamps.

Skill Games

Als onderdeel van het Soccer Camps-programma organiseert Go Ahead Eagles de Skill Games. Hierbij worden de leukste Skill Games uit de voetbalgame FIFA op het voetbalveld nagedaan. Naast een uitgebreid voetbalprogramma is er tijdens het Go Ahead Eagles Soccer Camp en Keeperskamp ook een animatieprogramma, zoals bijvoorbeeld een voetbalquiz, bingo en een voetbalfilm. Bovendien komen er tijdens het Soccer Camp en Keeperskamp spelers van het eerste elftal van Go Ahead Eagles op bezoek om voetbaltips te geven. Na afloop ontvangen alle deelnemende kinderen hun eigen Go Ahead Eagles Soccer Camps-tenue en een deelnamecertificaat.

Vorig artikelDe Engestraat is voor even een echte atletiekbaan
Volgend artikelSwingende reünie bij Dansschool Eppink