DIEPENVEEN – Bijna 2 jaar, heeft Houtgoed Diepenveen in de Engestraat in Deventer tijdelijk een pop-up winkel gehad die op zaterdag geopend was. Een winkel met voornamelijk stoere houten tafels, tafelbladen en onderstellen. Vanaf 1 oktober kun je met al je wensen en ideeën op dit gebied dagelijks terecht in de werkplaats in Diepenveen. De winkel krijgt namelijk een nieuwe invulling met een kapperszaak.

Fier!
Tijd daarom voor nieuwe ontwikkelingen. Om het persoonlijke contact te benadrukken is er een naamswijziging doorgevoerd. Houtgoed Diepenveen heet voortaan Houtgoed Fiere. Met natuurlijk ook een nieuw logo en nieuwe website. Eigenaar Marcel Fiere legt uit:   “Ik werk met passie en vakmanschap en wil trots zijn op het eindresultaat. Fier! En het klinkt ook lekker. Straks hebben de klanten  toch maar mooi  ‘een echte Fiere” staan.

Goed Hout
Houtgoed Fiere werkt met lokaal hout waarbij kwaliteit natuurlijk voorop staat. Goed hout dus. Het persoonlijke contact is daarnaast heel belangrijk. Een boomstamtafel is een investering op de lange termijn. Er is veel keuze qua vorm, materiaal en onderstellen. Klanten hebben bovendien zelf vaak goede ideeën, en om dan samen met de klant tot een goed eindresultaat te komen is wat het werk mede zo leuk maakt.  Overigens levert Houtgoed Fiere ook regelmatig aan bedrijven;  natuurlijke duurzame materialen zijn echt van deze tijd.

Welkom
Vanaf 1 oktober van harte welkom in de werkplaats in Diepenveen (Heldermansweg). Naast de stoere tafels en tafelbladen en andere woonwensen kun je bij Houtgoed Fiere ook terecht voor het laten vellen van bomen, huur van de werkplaats om je eigen idee uit te voeren en combineert Marcel Fiere het werk met jeugdzorg en arbeidsre-integratie. Zie voor het bezoekadres en alle mogelijkheden www.houtgoedfiere.nl

Vorig artikelInformatieavond ‘Vriendschap en eenzaamheid’ in de Bibliotheek Bathmen
Volgend artikelGezellige oktoberavond in het Hof van Salland