BATHMEN – Op woensdagavond 10 oktober organiseren de Bibliotheek en WijZ Jongerenwerk een informatieavond over vriendschap en eenzaamheid onder jongeren. De bijeenkomst vindt plaats in de Bibliotheek Bathmen. Deze avond is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in het thema.

Meer dan 1 op de 3 mensen voelt zich matig tot ernstig eenzaam. We associëren eenzaamheid vaak met ouderen, het beeld van een ouder iemand alleen in een kamertje achter de geraniums. Echter, ook jongeren kunnen zich eenzaam voelen. Jongeren vragen meestal niet om hulp, herkennen de eenzaamheid niet maar voelen zich niet happy. Het kan voelen als iets waar je niets aan kunt doen, maar dat is onjuist.

Wat is vriendschap en hoe werkt het? Wat doe je als je iets mist in je sociale contacten en wie kan je daarbij helpen? Naast het geven van informatie, is er ruim de tijd om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan. Wanneer u zich zorgen maakt om de sociale contacten van uw kind of iemand anders, als u meer wilt weten over eenzaamheid en vriendschap of om een andere redenen, dan bent u van harte welkom!

De avond wordt verzorgd door medewerkers van WijZ Jongerenwerk, actief in Bathmen.

Heeft u interesse? Meld u zich dan aan bij de bibliotheek via www.bibliotheekdeventer.nl. In verband met het beperkte aantal plaatsen is aanmelden verplicht.

Titel: Vriendschap en eenzaamheid

Datum: woensdag 10 oktober 2018

Tijd:     19.30 – 21.00 uur

Plaats: de Bibliotheek Bathmen, Schoolstraat 25

Aanmelden: www.bibliotheekdeventer.nl (activiteitenagenda; 10 oktober). Of bel 0570 675 700.

Vorig artikelGA Eagles speelt gelijk tegen NEC
Volgend artikelGoed hout bij Houtgoed Diepenveen