ARNHEM/DEVENTER – De Duitse zangeres Helene Fischer heeft afgelopen zaterdag het Gelredome op haar kop gezet door een weergaloze show weg te geven. Ze kwam als een acrobaat naar beneden tijdens de opening. Vervolgens kreeg het publiek hit naar hit voorgeschoteld. Veel Deventer inwoners waren zaterdagavond bij het concert aanwezig. De zangeres is ongekend populair in Deventer
Volgens Fischer staat het publiek een emotioneel concert te wachten. “Arnhem is de 73e en laatste show van mijn Stadiontournee en vind het te gek dat ik hiervoor 26.000 mensen mag optreden.”
Het genre waarin de 1,58 meter grote powervrouw uit Rheinland Pfalz zingt is niet onder één noemer te vatten. Het is een melange van schlager en pop, afgemaakt met een toefje rock. En juist dat ongrijpbare maakt haar populair bij jong en oud.
Vorig artikelJeroen Dumaij uit Wilp figurant bij serie de Paratroopers
Volgend artikelIESSEL is de Beste Cider van Nederland 2018