dinsdag, 28 mei 2024

Keizerslanden “Seizoent” op 6 oktober

DEVENTER – Alle bewoners van Keizerslanden krijgen deze week het boekje Meedoen in Keizerslanden in de bus. In het boekje ‘Keizerslanden Seizoent 2018/2019’ staan de vele activiteiten voor alle inwoners, van klein tot groot. Misschien ontdekt u meteen een leuke activiteit waar u aan deel wilt nemen! Bewaar het boekje in ieder geval. En kom ook op 6 oktober naar Festival Keizerslanden Seizoent. En laat u verrassen. Het Festival is in volle voorbereiding.

Meedoen? Dat kan op uw manier. Wilt u uw talent laten zien op het podium of heeft u een idee voor uw straat, buurt of de gehele wijk? Vertel het ons. App, bel of mail naar: Liesbeth Willems:0630542546, l.willems@rastergroep.nl of Karin Voortman: 0639380381,  k.voortman@socialeteamsdeventer.nl 

Vorig artikelDeventer Bokbier Festival op zaterdag 13 oktober
Volgend artikelGosse Hiemstra nieuwe Directeur-Bestuurder Kunstcircuit Deventer
error: Content is beschermd!!!