Kringloop is helemaal in en zit in de lift.
DEVENTER – Het Goed Deventer speelt zoals altijd in op trends en seizoenen. Daarnaast willen wij onze klanten inspireren en laten ervaren dat je met tweedehands waar hip en trendy kunt zijn. Op onze afdeling homedeco, koken- en tafelen, proberen we de trends van het seizoen neer te zetten. Daarnaast krijgen we heel veel verschillende soorten spullen binnen van allerlei materialen. Deze artikelen presenteren we in stijlen (klassiek, vintige, brocante, modern etc.) en daarnaast ook op verrassende kleurencombinaties van artikelen. We laten de consument zien wat er allemaal mogelijk is met tweedehands waar. De kledingafdeling volgt de modetrends, deze lichten we eruit door de trends te presenteren op presentieblokken en meubilair. Het Goed wil de klant de kans geven om te snuffelen, maar ook iets moderns te laten vinden.

De modetrends voor dit seizoen zijn dan ook de blikvanger als je het goed binnen komt. De herfst begint en mensen zijn weer bezig met de inrichting in huis. Dit is alleen al een reden om naar de winkel te komen.

“Vroeger kocht men als de koffiekan bijvoorbeeld stuk gegaan was een nieuw koffiezetapparaat. Deze tijden zijn voorbij. Nu koop je voor een paar cent een nieuwe koffiekan en kun je voor jaren vooruit met je oude vertrouwde koffiezetapparaat”.

Terwijl de heren zich vermaken in de audio/electronicahoek, kunnen de dames zich uitleven op de modeafdeling. Heeft u kinderen bij u? Geen probleem, er is een zeer uitgebreide kinderspeelgoed-afdeling, waar de kinderen zelfs kunnen spelen! Laat je verassen in ons kringloopwarenhuis.

We verwelkomen je graag, Raimon Strijdveen. Filiaalleider Het Goed Deventer

Vorig artikelHoera! Deventer levende etalages
Volgend artikelOproep! Heb jij ook een vraag voor Sinterklaas?