Sinterklaas is namelijk al meer dan 800 jaar. Dat is eigenlijk wel heel erg oud. Maar ooit, heel, heeeeel lang geleden was Sinterklaas jong. En toen was zijn haar niet grijs. Daarom vraag ik mij af: welke haarkleur had de Sint vroeger?

Stel nu dat jij ook een vraag zou mogen stellen aan Sinterklaas, welke zou dat dan zijn? Er is vast wel iets waar je al heel lang benieuwd naar bent?

Stuur je vraag dan op naar sinterklaas@mediaburoschoppema.nl. Als jouw vraag wordt uitgekozen door de Sint, dan kun je het antwoord op jouw vraag lezen in de officiële Sinterklaaskrant van Deventer! Deze krant valt in het weekend van 17/18 september op de deurmat.

De 8 leukste, liefste of gekste vragen worden beloond met gratis kaartjes voor de Julianatoren in Apeldoorn! Vergeet dus niet om in je mail even je naam en telefoonnummer te noteren. Twijfel niet en stel eindelijk die ene vraag aan Sinterklaas!

Vorig artikelKringloop is al lang niet meer een winkel waar je hard aan voorbij loopt
Volgend artikelColumn Erik Langs de Lijn: Nachtmerrie