DEVENTER – Buurtbewoners van de wijk Ludgeruskwartier in Deventer hebben dit weekend een cheque ter waarde van 250 euro in ontvangst genomen. Dit mooie bedrag is afkomstig van supermarktketen Lidl die in het hele land lokale initiatieven ondersteunt.

De buurtbewoners van de wijk Ludgeruskwartier in Deventer hebben zich aangemeld voor de Lidl helpt Lokaal actie. Initiatiefnemer en buurtbewoner Loek: “Wij lazen in de openingsfolder van de nieuwe winkel in Deventer dat Lidl lokale initiatieven steunt. Dankzij deze financiële bijdrage van Lidl zijn we weer een stukje dichterbij het realiseren van een AED voor onze buurt. Met de aanschaf van een AED kunnen wij de sociale veiligheid in de buurt vergroten “. Supermarktmanager Gerben overhandigde de cheque: “Wij vinden het belangrijk om als lokale supermarkt initiatieven van onze klanten te ondersteunen. Wij wensen de buurtbewoners veel succes! “.

Al 20 jaar staat Lidl midden in de maatschappij en is de supermarkt betrokken bij lokale initiatieven. In 2017 werd dit groots gevierd met de actie Lidl helpt Lokaal en bedankte de supermarkt haar klanten omdat ze al jaren voor de winkel kiezen. Ook nu ondersteunt Lidl diverse lokale initiatieven in het land voor een gezonde en groene buurt. Denk aan het opknappen van het speeltuintje, het organiseren van een sportieve activiteit voor kinderen, het verzorgen van een leuke dag voor ouderen of een opruimactie voor een schonere buurt. Als de buurtbewoners er blij van worden helpt Lidl graag een handje.

Vorig artikelColumn Rob Oostenrijk uitvaart: Bloemen
Volgend artikelOpgeknapte Zweedse vissersboot gedoopt