DEVENTER – Samen sporten & bewegen; dat is het doel van het FitStars Festival op dinsdag 18 september tijdens de Nationale Sportweek. Er is keuze uit ruim 30 gezellige en sportieve activiteiten.  Hoogtepunten zijn onder andere de eerste officiële rollatorrun van Deventer, de ‘Heel Deventer Bakt’ competitie en beweegkoningin Olga Commandeur.

Op dinsdagochtend komt heel Deventer in beweging tijdens de warming-up met Olga Commandeur om 9.45 uur op het hoofdpodium van het festivalterrein op Sportpark Keizerslanden. Iedereen is welkom om mee te doen en zich op te warmen voor de ruim 30 activiteiten die deze dag gepland staan. De activiteiten worden aangeboden door Deventer sportclubs en verenigingen. Mensen maken op een leuke en laagdrempelige manier kennis met nieuwe sporten en sportverenigingen.

Olga Commandeur, presentatrice van Heel Nederland in Beweging:

“Kom naar de Nationale Sportweek en doe mee met de warming-up of volg mijn workshop. Neem iemand mee waarvan u denkt; die kan wel wat beweging gebruiken. Kom gezellig samen, ik nodig u van harte uit!”  

 Samen sporten en bewegen

Blijven bewegen is belangrijk. Het houdt ons fit en vitaal. Bijkomstig voordeel is dat je het samen kan doen en dat zorgt voor de sociale component. Het FitStars Festival combineert het beste van beide en dat zie je terug in het gevarieerde en toegankelijke programma; er is aanbod voor de ervaren sporter, maar ook voor de beginner. Er zijn fittesten, massagestoelen, instuiflessen, wedstrijden, informatiebijeenkomsten en een vitaliteitsworkshop. Er is jeu de boules, volleybal, tennis, voetbal, zwemmen en nog veel meer.

Meer informatie over het hele programma van het FitStars Festival en van de Nationale Sportweek vindt u op: www.nationalesportweekdeventer.nl. Inschrijven kan ook per e-mail events@sportbedrijfdeventer.nl en door te bellen met Sportbedrijf Deventer op 0570-503930.

Vorig artikelVacature burgemeester Deventer
Volgend artikelBeeldbijbel Deventer 1250 is af