DEVENTER – Zondagmorgen 23 september organiseert de werkgroep “Steun bij Verlies en Rouw” van de vereniging Humanitas Deventer een wandeling voor lotgenoten in rouw. Iedereen krijgt in zijn leven te maken met verlies. Ieder rouwt op z’n eigen manier, maar soms kost dat meer energie dan je hebt.

Op moeilijke momenten kunnen herkenning en erkenning van andere mensen je steun bieden. Wandelend door de mooie natuur ontstaan er vaak op een andere manier gesprekken over verlies en wat dit voor je betekent. We nodigen je uit om de stap te zetten en mee te wandelen! De wandeling is bestemd voor mensen die een dierbare hebben verloren en hierover met lotgenoten in gesprek willen gaan. Humanitas is actief in alle lagen van de samenleving en biedt ondersteuning aan mensen van alle levensovertuigingen.

De bijeenkomst begint om 10 uur bij Hotel Gaia in Diepenveen, met een informele kennismaking en een kop koffie of thee. De rondwandeling duurt circa 1 uur en we lopen in een rustig tempo. Na afloop is er gelegenheid om na te praten. Kosten deelname €2,00. Informatie en aanmelding: 06-15134592 of rouwwandelinghumanitas@outlook.com of bezoek onze website http://humanitas.nl/afdeling/deventer.

Vorig artikelCentrumgarage Deventer bestaat 40 jaar
Volgend artikelLandelijke opening Nationale Sportweek