DEVENTER – Zaterdag 15 september vindt in Deventer de Nationale Opening van de Nationale Sportweek 2018 plaats. In de binnenstad komt een atletiekbaan waarop tijdens de zaterdag verschillende races worden georganiseerd, zoals een moderun.

In de jachthaven kun je kanoën, zeilen en met nog veel meer watersporten kennismaken. Daarnaast is de jachthaven aan de Rembrandtkade de verzamelplaats voor de Nationale Sportweek Estafette naar sportpark Keizerslanden. Kom op de fiets, op je skates, met je step of iets anders naar de jachthaven en krijg gratis een plaats in de Golden Circle bij het podium op sportpark Keizerslanden waar je kunt genieten van de openingsshow met Sharon Doorson, DJ Dennis van der Geest en Yosina, die afgelopen seizoen The Voice Kids heeft gewonnen.

Sportpark Keizerslanden is tijdens de Nationale Sportweek de hoofdlocatie met een podium en foodcourt. Je kunt hier de hele dag genieten van leuke muziek, lekker eten en drinken van de foodtrucks die op het terrein staan (o.a. ijs van Talamini en sushi) en leuke sportactiviteiten doen bij onder andere AV Daventria 1906, de Reddingsbrigade Deventer en het Hollewand Springkussen Festival! Kortom een leuk dagje uit in Deventer met een sportief tintje!

Vorig artikelRouwen en Wandelen met lotgenoten op 23 september
Volgend artikelSnelfietsroute tussen Deventer en Zutphen nog niet van de baan