DEVENTER – Go Ahead Eagles speelde tot nu toe zo veel mogelijk met de vaste basiself. Mogelijk wijkt trainer John Stegeman daar vanavond in de bekerwedstrijd tegen FC Eindhoven van af.

De coach overweegt enkele wijzigingen aan te brengen: “Daar ben ik nog over aan het nadenken. Ik heb wel een puzzeltje in mijn hoofd, maar dat laat ik nog even indalen.”

Fitheid

De fitheid geeft de doorslag voor Stegeman, die liever kiest voor een topfitte wisselspeler dan een basisspeler die niet honderd procent fit is. “Ik wacht de training af en uiteindelijk neem ik een beslissing.”

Go Ahead Eagles speelde een maand geleden al voor de competitie tegen FC Eindhoven. De uitwedstrijd werd toen met 2-1 gewonnen. “Dat was best wel een moeilijke wedstrijd”, weet Stegeman nog. “Eindhoven heeft een ploeg die voornamelijk in de diepte en de omschakeling goed is en verder als team goed compact speelt, dus dat wordt pittig. Ze hebben 0-0 bij Roda gespeeld, dat zegt voldoende.”

Weinig animo

De fans van Go Ahead Eagles lopen nog niet bepaald warm voor de bekerwedstrijd in de Adelaarshorst. Maandagmiddag waren er pas een kleine 3000 kaarten verkocht.

De wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en FC Eindhoven is dinsdag vanaf 19.00 uur live te volgen bij Sport Live op Deventer Radio 107.3 FM.

Vorig artikelDeventerse gaat als kok naar Guinee
Volgend artikelHoera! Deventer levende etalages