donderdag, 23 mei 2024

Volleybalmannen starten bekercompetitie sterk

DEVENTER – In de strijd om de Nationale beker hebben de mannen van AVIOR ook hun tweede geboekt. Zaterdagavond was de ploeg van Justin Sombroek te sterk voor Apollo8 uit Borne. In een volle sporthal van Schalkhaar werden de mannen uit Borne na 2 sets huiswaarts gestuurd 25 – 23 en 25 – 20. De eerste wedstrijd om de Nationale beker was de ploeg te sterk voor Voorwaarts Heren 1 uit Twello.

De komende 3 seizoenen staat Justin Sombroek aan het roer bij de mannen van AVIOR. De 39 jarige trainer was assistent-trainer bij Dynamo. Naast een nieuwe trainer wist het technisch hart van de volleybalvereniging 3 nieuwe spelers te strikken. Rick Scherpenhuizen keerde na zijn studie terug, van Heino kwam Rick Schrijver over en het talent Delana Merfol (17) kwam over als spelverdeler.

Vorig artikelWeerbericht maandag
Volgend artikelVeertigste editie Veluwerally start in Deventer
error: Content is beschermd!!!