DEVENTER – Met de nieuwe naam VOSbeeld is Deventer fotograaf en videomaker Peter Vos gestart als zelfstandig ondernemer. Een nieuwe naam, maar toch is Peter al vele jaren een vertrouwd gezicht en actief in Deventer als beeldmaker, voorheen onder de naam FoxHusky. VOSbeeld fotografeert vooral portretten van mensen, evenementen en sport. Bij video maakt VOSbeeld professionele bedrijfsfilms en reportages.

Via de nieuwe website www.vosbeeld.nl presenteert Peter zich online. De naam FoxHusky blijft en is nu het beeldarchief. Ook nieuwe complete foto-reportages zijn hier te vinden, zoals de beelden van Deventer op Stelten 2018. Kijk hiervoor bij www.foxhusky.nl .

Al ruim 25 jaar is Peter Vos vol passie bezig met beeld, zowel fotografie als video. Door deze lange ervaring en diverse vakopleidingen in Deventer en Hilversum, kan hij goed inspelen op de wensen en vragen van de opdrachtgever. Met VOSbeeld kan Peter zijn droom waar maken: 100% actief met professionele fotografie en videoproducties. Met zijn werk maakt Peter mensen en bedrijven zichtbaar en helpt ze aan goede beelden.

Peter Vos is begin jaren ’90 gestart als cameraman, video-editor en programmamaker bij de lokale omroep. Met zijn werk heeft de omroep een grote landelijke prijs gewonnen met een programma over Go Ahead Eagles. Hierna heeft Vos gewerkt bij de NOB voor landelijke televisie, o.a. als beeldtechnicus voor het enorm populiare Big Brother.

Als fotograaf heeft Vos ook diverse prijzen in de wacht gesleept. Bijvoorbeeld in 2010 met een landelijke prijs met een foto van Deventer op Stelten. In 2013 wint Vos met een actiefoto van een rugbywedstrijd de Deventer Sportfoto van het jaar.

Recent werk

VOSbeeld maakt regelmatig zakelijke profielfoto’s van mensen voor gebruik op een website, LinkendIn en/of CV. Met deze foto’s verhogen de mensen de kansen op een nieuwe baan. Voor Deventer 1250 heeft VOSbeeld al vele beelden gemaakt, bijvoorbeeld unieke foto’s van het vuurwerk bij de start van het projectjaar. Beelden van Deventer op Stelten 2018 zijn massaal bekeken en gedeeld op Social Media en gaan letterlijk de hele wereld over.

Liefde voor Deventer

Als geboren en getogen Deventenaar én momenteel inwoner van de historische binnenstad, voelt Peter zich helemaal verbonden met de oude Hanzestad. Daarom maakt hij ook regelmatig beelden in de stad en hangen zijn stadsgezichten bij diverse mensen en bedrijven aan de muur.

Vorig artikelIJsseltrap ter hoogte van Moreelsestraat geplaatst
Volgend artikelWeer naar school