zondag, 19 mei 2024
Winkelcentrum de Boreel

Winkelcentrum de Boreel verkocht aan twee buitenlandse investeringsgroepen

DEVENTER – Het winkelcentrum Boreel in Deventer is verkocht aan twee buitenlandse investeringsgroepen. Het winkelfonds van Altera verkocht de Boreel voor een niet genoemde prijs aan ARC Real Estate Partners en een private equity fonds uit de Verenigde Staten.

Met de verkoop van het winkelcentrum zijn ook de monumentale kazerne en de parkeergarage gemoeid.  Jaap van der Bijl (CEO van Altera) is blij met de verkoop:” wij zijn blij dat wij deze transactie met succes hebben kunnen afronden. De verkoop is in lijn met onze visie om binnen de portefeuille van het winkelfonds de omvang van camparison winkelcentra te verminderen en een groter belang in te nemen in convencience centra. Wij verwachten deze lijn met succes door te zetten.” Wat er in de toekomst gaat gebeuren met het winkelcentrum is nog niet bekend.

Vorig artikelKaarten in het A.B.S. Huus 2018-2019
Volgend artikelHumanitas Deventer tweede plaats voor de award ‘beste zorginstelling van Europa’
error: Content is beschermd!!!