DEVENTER – Op woensdag 17 oktober begint Samen Eten weer in De Kuip. Maar nu geheel vernieuwd. De gerechten worden allemaal in De Kuip bereid door biologische kok Koos Boertjens. Vindt u het leuk om mee te helpen en Koos te assisteren bij het koken dan kan dit vanaf 16 uur. Wat wel hetzelfde is gebleven is dat de mosselen met friet, sausjes en najaar groenten op het menu staan met als toetje vla flip.

Voor een kleine vergoeding kunt u samen met andere buurtgenoten genieten van een heerlijke maaltijd. Wat denkt u van een echte Hollandse stamppot in de wintermaanden, Indische nasi of mosselen met frites? Ook een toetje ontbreekt niet. Schuif gezellig aan en kom Samen Eten in De Kuip!

Samen Eten begint om 16 uur met het koken en het eten wordt rond 17.30 uur opgediend en kost
€ 7,50 per persoon. In verband met de inkoop van onze ingrediënten, is vooraf opgeven wel noodzakelijk. Meld u aan in De Kuip aan de bar of via de site www.de-kuip.nl. Samen Eten wordt mede mogelijk gemaakt door de enthousiaste vrijwilligers van De Kuip en Koos Boertjens.