DEVENTER – Speciaal voor startende lopers biedt de organisatie van de Brink tot Brinkloop i.s.m. hardloopspeciaalzaak Run2Day Deventer een iRun trainingstraject aan voor de 5 en 10 kilometer voor de iets gevorderde loper.

Hoe werkt het? U schrijft zich op de website van de Brink tot Brinkloop in voor de 5 of 10 km in combinatie met de iRun trainingen. Daarna ontvangt u een uitnodiging voor de trainingen die starten op zaterdag 3 november om 09.30 bij hardloopspeciaalzaak Run2Day, Nieuwstraat 37 te Deventer.

Na 8 weken gedegen training door de KNAU gecertificeerde trainers bent u klaar om op 30 december aan te treden. De 5 km lopers starten halverwege het 10 km lange parcours van Deventer naar de Brink in Bathmen. De 10 km lopers starten op de Brink in Deventer. Na afloop wordt iedereen met bussen teruggebracht naar het startpunt en kan men zich, eenmaal thuisgekomen, klaarmaken om met gepaste trots 2018 uit te luiden.

Vorig artikelCollecte voor kinderen met ernstige oogaandoeningen
Volgend artikelDag van de Duurzaamheid bij de Ulebelt