BATHMEN – Het filmseizoen is gestart en Cinebat kon zich in september verheugen op een zeer goede opkomst! De bezoekers konden in de pauze suggesties voor films doorgeven aan de medewerkers van Cinebat en dit heeft een leuke lijst films opgeleverd. Is er nog een specifieke (familie) film die u/je wenst, laat het Cinebat weten per mail of op de komende filmavond zelf. Cinebat neemt de suggesties mee bij de filmkeuze voor dit seizoen. Volg het actuele filmaanbod op de website www.cinebat.nl

Voor zaterdag 20 oktober staat er eerst de vrolijke geanimeerde musicalfilm Sing op het programma. Hierbij gaat het om een talentenjacht, waarbij uiteenlopende dieren auditie doen. Deze dieren hebben net als mensen dromen en onvervulde, verlangens zoals het redden van een theater of het worden van een wereldster. Sing zit vol met allerhande hits met een hoog meezinggehalte en is een muzikaal avontuur.

18.15 uur: Sing: een feel good film in een stad vol zingende dieren

20.30 uur: Three Billboards outside Ebbing, Missouri: een donker en komisch drama.

Nadat er maanden verstreken zijn in de moordzaak van haar dochter zonder de dader gevonden te hebben, maakt Mildred Hayes een gedurfde stap. Ze laat op drie billboards, die weggebruikers naar haar stadje leiden, een controversiële boodschap maken gericht aan William Willoughby, de sheriff van de stad. Als zijn hulpsheriff Dixon, een onvolwassen moederskindje met een voorliefde voor geweld, betrokken raakt, wordt de strijd tussen Mildred en Ebbings wetshandhavers alleen maar verergerd.

Winnaar in de categorie `beste scenario´ op het filmfestival van Venetië.

Nu ook in Bathmen te boeken diner + film: eerst genieten van een theater menu bij Restaurant De Heeren van Dorth en dan aansluitend naar de film gaan bij Cinebat.

Plaats: Cultuurhuus Braakhekke.

Tijd: 18.15 uur familiefilm en 20.30 uur avondfilm.

Entree: € 5,00.

Vorig artikelJetzt geht löss in je lederhose!!!
Volgend artikelGo Ahead wint met late doelpunten van Roda JC