vrijdag, 24 mei 2024
FOTO: Han Balk

Colmschate ’33 verliest wedstrijd in eerste 15 minuten

DEVENTER – Colmschate’33 heeft zondag in en tegen Epe haar eerste nederlaag geleden. Een slechte generale voor de derby tegen Helios aankomende week.

Tegen de jonge ploeg van Epe had Colmschate het in het 1e kwartier moeilijk, ook doordat de ploeg zeer slecht begon. Het resulteerde dan ook in een verdiende 2-0 achterstand, waarbij de 2e goal een zeer makkelijk gegeven strafschop was. Colmschate moest de rug rechten om niet verder achter te komen, en om zelf weer aan voetballen te komen. Dit lukte aardig, naar 30 minuten voetballen was het een wedstrijd geworden, doordat Colmschate beter in het eigen spel kwam. Het resulteerde in wat gevaarlijke vrije trappen rondom de 16 van Epe, helaas zonder doelpunten.

In de 2e helft ging Colmschate op zoek naar de aansluitingstreffer, en kwam Epe niet meer aan voetballen toe. Toch waren er weinig uitgespeelde kansen te noteren en werd het een fysieke wedstrijd. In de 80e minuut mocht Kevin Maneschijn een vrije trap nemen op ongeveer 20 meter van de goal. Deze spatte op de lat uit elkaar, in de rebound werd Noah Hamersma tegen de grond gewerkt, strafschop! Deze werd feilloos raak geschoten door Van’t Hof. In de laatste 10 minuten drong Colmschate nog aan om er een gelijkspel uit te slepen, helaas mocht dat niet zo zijn en verloor Colmschate de wedstrijd met 2-1. Hopelijk een les voor Colmschate om de volgende wedstrijd scherp te beginnen.

Volgende week speelt Colmschate de derby thuis tegen Helios.

Vorig artikelWeerbericht maandag
Volgend artikelNederlaag voor badmintonners IJsselstad
error: Content is beschermd!!!