maandag, 15 april 2024

Nederlaag voor badmintonners IJsselstad

Door Paul de Kuyper
DEVENTER – BC IJsselstad liep zaterdagochtend tegen de tweede 7-1 nederlaag, in de derde divisie, aan. In de thuiswedstrijd bleek BC Smashing 3 uit Wijchen een maatje te groot. Het tweede speelde gelijk en het derde won wederom…

Paul de Kuyper pakte het Deventer punt door zijn enkelspel te winnen. Amanda Foss dwong in haar single een derde en beslissende game af en hetzelfde deden de Deventenaren in het mannendubbel en het eerste gemengd dubbel. In die partijen trok Smashing uiteindelijk toch aan het langste eind.
In Drachten deelde IJsselstad 2, uitkomend in de vierde divisie, de punten met de plaatselijke badmintonclub. De Deventenaren wonnen het vrouwendubbel, het eerste vrouwenenkel, het tweede mannenenkel en de eerste mix. IJsselstad kwam dicht bij de overwinning. Het eerste mannenenkel werd pas diep in de verlenging van de derde game in Drachtens voordeel beslist.
In de zesde divise verstevigde IJsselstad 3 de leidende positie. In Oldenzaal werd BV Icarus met 7-1 aan de zegekar gebonden. De Deventer badmintonners moesten alleen het eerste vrouwenenkel aan de thuisploeg laten. Twee andere enkelspelen werden pas in de verlenging van de derde game beslist.

 

Vorig artikelColmschate ’33 verliest wedstrijd in eerste 15 minuten
Volgend artikelKNARS released vrijdag tweede album in het Burgerweeshuis
error: Content is beschermd!!!