DEVENTER – Een dronken bestuurster heeft vanavond een kleine ravage aangericht op de N348 in Deventer, ter hoogte van de oprit van de A1. De vrouw reed met haar personenauto vol over een middengeleider en ramde hierbij een verkeersbord uit de grond.

De paal belandde op de tegengestelde rijbaan, waar vervolgens een tegenligger op knalde. Doordat het paaltje in beton stond lag de straat bezaaid met brokstukken. Een auto die vlak achter de vrouw reed liep lichte schade op door rondvliegend puin.

De politie heeft de vrouw laten blazen, waaruit bleek dat ze te veel gedronken had. Ze is meegenomen naar het bureau voor verder onderzoek. De auto is afgesleept.

De andere twee voertuigen konden met lichte schade hun weg vervolgen. Er raakte niemand gewond. Het ongeval leverde enige verkeershinder op, verkeer kon de situatie om-en-om passeren.

Vorig artikelMan uit Deventer veroordeeld voor ontucht met kind
Volgend artikelWeerbericht vrijdag door Erwin Hoogenboom