COLMSCHATE – De inleverbox was bijna tot aan de rand toe gevuld met kassabonnetjes van klanten van de Jumbo Hans Kok in Colmschate. Allemaal voor de Revue-actie waarmee een prachtig boodschappenpakket te winnen viel en ook nog eens twee vrijkaartjes voor de Battumse Revue.

Op de slotdag van de actieweek verrichtte een medewerkster van Jumbo Hans Kok de trekking onder toeziend oog van Delia Koops van de Battumse Revue. Het was het echtpaar Posthumus Meijjes uit Gorssel dat als winnaar uit de bus kwam. Zeer verrast namen de heer en mevrouw Posthumus Meijjes hun tegoed bon voor een boodschappenpakket naar keuze en de bos bloemen van de Jumbo in ontvangst. Van Delia Koops kreeg het echtpaar de twee toegangskaarten voor de Battumse Revue overhandigd. Bij de uitreiking van de prijs werd er uiteraard ook gepraat over de aankomende Revue voorstellingen. De familie kende de Revue via een kennis.

De revue met de mysterieuze titel #bietuminderugge is te zien vanaf 3 november in de theaterzaal van Cultuurhuus Braakhekke in Bathmen.

De belangstelling is groot voor deze voorstelling. Om aan de vraag naar kaarten te voldoen zijn er inmiddels extra voorstellingen gepland. Kaarten voor deze avond vol met vrolijke sketches, prachtige decors, zang en kleurrijke dansacts zijn verkrijgbaar via www.battumserevue.nl. #bietuminderugge voor een heerlijk avondje uit!

Vorig artikelPolitie houdt verdachte van plofkraak Schalkhaar aan
Volgend artikelSubsidie voor vier vernieuwde culturele initiatieven