SCHALKHAAR – De politie heeft een verdachte aangehouden van de plofkraak in Schalkhaar, die vannacht is gepleegd. De verdachte werd na een zoektocht door een park, vlakbij de plek van de plofkraak, gevonden. De tweede verdachte is nog spoorloos.

Rond drie uur vannacht werd aan de Lindeboom een plofkraak gepleegd op een pinautomaat. De politie was snel ter plekke en zette de achtervolging in op een scooter, met daarop twee verdachten. Even verderop werd de scooter aangereden maar de verdachten wisten te voet te ontkomen.

De politie zette in de zoektocht naar de verdachten onder meer een stuk bos bij de tennisclub af. Rond half negen werd daar een man lopend gezien, met rotzooi op zijn kleren, alsof hij in de bosjes had gelegen. Dat trok de aandacht van de agenten, waarop de man werd aangesproken. De man is vervolgens aangehouden.

Vorig artikelNaar welke school ga jij naartoe?
Volgend artikelEchtpaar Posthumus Meijjes winnaar Revue-actie bij Jumbo in Colmschate