maandag, 27 mei 2024

Festival Keizerslanden Seizoent druk bezocht

DEVENTER – Het was gezellig druk op Festival Seizoent op zaterdag 6 oktober. Het festival had allerlei activiteiten te bieden. Van 15.00 tot 18.00 uur was het groot feest op het Cambio-terrein. Het festival had standjes voor informatie, een keuken waar druk gekookt werd, een kleine sporthal waar leuke balsporten werden gedaan en nog veel meer. De leeftijden waren erg verschillend. Dat maakte de doelgroep voor het Festival erg breed.

Alle inwoners van Keizerslanden kregen van tevoren een boekje met informatie over het evenement. Op die manier wekte de organisatoren al snel de indruk dat het druk bezig was met voorbereiden van het Festival.

Vorig artikelOpen avonden Zang- en Danstheater Apropos
Volgend artikelGrootouderdag in de Nieuwe Deventer Bibliotheek
error: Content is beschermd!!!