DEVENTER – Bibliotheek Deventer organiseerde zaterdag 6 oktober een grootouderdag in de nieuwe bibliotheek aan de Stromarkt. Er kwamen veel bezoekers op af. De kinderen, opa’s en oma’s hebben een leuke dag voorgeschoteld gekregen door Openbare Bibliotheek Deventer. De kinderen kregen kleurplaten en konden zichzelf laten tekenen door kunstenaars. Tegen het einde van de dag werd er een reis naar Italië uitgereikt aan een kleinkind die een tekening had gemaakt voor haar grootouders.

De Bibliotheek Deventer wil met de grootouderdag het doorvertellen van verhalen promoten, overdracht van kennis van ouderen naar kinderen en de belangstelling voor levensverhalen, geschiedenis middels lezen en boeken wekken en het bezoek aan de bibliotheek voor iedereen aantrekkelijk maken.

Vorig artikelFestival Keizerslanden Seizoent druk bezocht
Volgend artikelSportclub Deventer boekt moeizame overwinning op V en L