vrijdag, 24 mei 2024

Fietsverbetering Boxbergerweg – Middelweg en Schurenstraat

DEVENTER – Op de Boxbergerweg in Deventer, ter hoogte van de Middelweg en de Schurenstraat, gaan er verbeteringen aangebracht worden voor fietsers. Tussen de Middelweg en de Boxbergerweg komt langs het spoor een fietspad. Bij de Boxbergerweg verbeteren we de oversteek van de Schurenstraat naar de Middelweg, en andersom. Ook komt hier een apart (brom)fietspad. 

Vanaf maandag 22 oktober tot en met zondag 28 oktober zijn de werkzaamheden gestart aan de zijkanten van de weg. Afsluiting van de Boxbergerweg is niet nodig. Maandag 29 oktober tot en met zondag 4 november zijn er zijn werkzaamheden op de Boxbergerweg. De weg is afgesloten voor verkeer. Van maandag 5 november tot en met 11 november worden de werkzaamheden afgerond. De weg is weer open voor verkeer. 

Vorig artikelOok voor Nordic Walking kun je terecht bij ABS Bathmen
Volgend artikelPolitie onderzoekt overval op snackbar aan de Sallandstraat
error: Content is beschermd!!!