BATHMEN – ABS Trimmen heeft een afdeling Nordic Walking. De Nordic Walkers trainen op dinsdagochtend van 10.30 tot 11.30 uur. De doelgroep is 50+ (geen harde grens) en een fysieke beperking is meestal geen probleem. Volgens Ria Faber, trainer, wordt de training hier gewoon op aangepast.Er zijn altijd twee Nordic Walking trainers aanwezig, waarvan één fysiotherapeut. Er wordt de juiste NW-techniek geleerd en er wordt gelet op het veilig wandelen met de poles.

De Nordic Walkers trainen tien keer in het voorjaar(vanaf maart), tien keer in de zomer (in juli en augustus) en tien keer in het najaar (in oktober en november). ‘s Winters is er een wat langere stop in verband met de weersomstandigheden. Samen wordt bekeken op welke data er precies weer wordt gestart. De walkers verzamelen zich bij camping de Flierweide in Bathmen.

Is dit echt iets voor jou of ken je iemand die interesse heeft? Meld je dan aan of geef de gegevens van de geïnteresseerde dan door. De leiding is in handen van Ria Faber. Voor vragen of aanmelding kun je contact opnemen met secr.trimmen@absbathmen.nl of kijk op de website www.trimmen.absbathmen.nl

Vorig artikelDrtv sport zoekt versterking
Volgend artikelFietsverbetering Boxbergerweg – Middelweg en Schurenstraat