Murobikes heeft het allemaal in huis. Of het nu gaat om grote A merken of B merken met een hoogwaardige kwaliteit; bij Muro Bike is een fiets verkrijgbaar voor alle doelgroepen. Met name de goede prijs kwaliteit verhouding is voor veel mensen erg fijn. “Een B merk met uitstekende onderdelen is in prijs lager, maar kwalitatief heel goed. Hierdoor kunnen mensen met een minder budget prima terecht bij Muro Bike”, aldus ondernemer Murat.
“Tevens krijgt de klant een hele goede service. In de eerste 6 maanden krijgt zij gratis 2 maal een onderhoudsbeurt.”
Mocht men een grote onderhoudsbeurt wensen dan krijgt de klant een leen fiets mee.
Met een kleine onderhoudsbeurt wordt de klant gelijk of binnen een dag geholpen.
Maar men kan voor meer terecht bij Muro Bikes. De fietsenwinkel is de enige dealer in Deventer van de merken Popal, Altec, Spirit, Static, Volare Kinderfietsen en Vogue. Maar ook is er de mogelijkheid om een elektrische (bak)fiets aan te schaffen of een elektrische 3-wieler voor de senior.
Beiden zijn sterk in opkomst en wie enig speurwerk op internet doet, ziet dat Muro Bike de beste prijs heeft. Daarom komen klanten vanuit de gehele omgeving, zoals Olst, Twello en Apeldoorn.

“Ik houd van mijn werk”, sluit de ondernemer af. “En ik hoop dat mijn zoon ook fietsenmaker wordt.”

Vorig artikelVuurshow en popcorn vampier in Winkelcentrum Boreel
Volgend artikelSteek een kaarsje aan voor geliefde overledene in Lebuïnuskerk