DEVENTER – Op donderdag 25 en vrijdag 26 oktober luidt de Deventer Horeca de lente in met de 58e editie van het volmondig klinkend Karel Lassche Deventer Muziek Totaal festival. Op deze herfst editie geven zo’n 15 bands acte de présence in diverse horecagelegenheden in de Deventer binnenstad. Stichting Deventer Muziek Totaal organiseert jaarlijks vier muzikale evenementen in de Deventer binnenstad, de lente- en herfsteditie, Koningsnacht en Deventer Bluesnight, dat dit jaar op 23 november plaatsvindt.

Elke editie van het festival zorgt ervoor dat de Deventer binnenstad leeft, het publiek trekt van café naar café om een glimp op te vangen van zijn of haar favoriete band. Deventer Muziek Totaal zorgt al jaren voor een bruisende binnenstad, een waardige sluiting van het terrasseizoen en garandeert voor de horecaondernemer een volle bak. Op donderdag 25 oktober geven vijf horecagelegenheden het startschot voor een prachtig festival en op vrijdag 26 oktober zijn er maar liefst tien schitterende acts te aanschouwen.

Geen onbekende op de line-up is The Bridge die speelt bij café Persee, evenals de swingende show van King George enn Try Out bij De Heeren en Back 2 Back bij de Waagschaal. Wat rustiger gaat het eraan toe in St. Tropez Gastrolounge met Brenda Bee. Bij bar De Alm staat ook een oude bekende: Traxs Re-United. In de horeca op het Grote Kerkhof is het is zeker de moeite waard om de meer akoestische klanken te gaan beluisteren, Vrienden van Vroeger en Eetcafé de Zevende Hemel hebben daarvoor de perfecte ambiance. De toegang is op beide dagen gratis. Check www.deventermuziektotaal.nl voor het volledige programma.

Vorig artikelHaunted McDrive & Restaurant of Darkness in Deventer
Volgend artikelNieuw in Deventer: Boogle Bike