DEVENTER – Boogle Bike introduceert het Membership Boogle Bike op in Deventer. Uniek omdat je met een Membership Boogle Bike, een abonnement kunt afsluiten voor 1, 2 of 3 jaar en altijd een fiets tot je beschikking hebt. Je betaalt een vast bedrag per maand. Je fiets wordt gerepareerd als er iets stuk is. En bij een membership van 3 jaar krijg je een nieuwe fiets.

Membership Boogle Bike
Kenmerkend voor de Boogle Bike is de oranje voorvelg op een fiets in een gedistingeerde grijstoon. Opvallend en strak vormgegeven, met vernieuwde dikke spaken, slippedalen en dikke antilekbanden. Met de introductie van het membership Boogle Bike, heb je keuze uit 4 fietsen:
Boogle Bike Basic, een fiets met terugtraprem en voordrager zodat je rugzak, schooltas of je boodschappen altijd makkelijk vervoerd kunnen worden.
Boogle Bike Comfort, een fiets met drie versnellingen en een voordrager zodat je soms net iets sneller door het verkeer je weg baant.
Boogle Bike E-bike, de e-bike die bij uitstek geschikt is voor langere afstanden tussen woon- werkverkeer. Een Bafang accu 13Ah, 37 V en een actieradius tot 100 km.
Boogle Bike Speed Pedelec, de nieuwste aanwinst. De speed pedelec heeft een geïntegreerd multidisplay in het stuur van de fiets. Met een bijna geruisloze motor en een accu met een actieradius van 70 km leg je veilig en snel de afstanden af tussen het woon- werkverkeer.

Het membership Boogle Bike ga je aan voor minimaal 1 jaar en bij een membership van 3 jaar krijg je aan het einde van die periode een nieuwe fiets. Dat geldt overigens voor alle modellen. De Boogle Bike kan worden gerepareerd bij een van de 200 Fiets Service Nederland (FSN) punten en tevens is de ANWB pechpas gekoppeld aan het membership Boogle Bike.

Boogle Bike is een fiets die in vele opzichten duurzaam is. De gebruikte materialen voor de Boogle Bike zijn duurzaam ontwikkeld. Na een membership van 3 jaar worden de materialen gerecycled voor nieuwe bikes en fietsonderdelen. Een mooie stap binnen circulair ondernemen, zodat we onze wereld een stukje mooier kunnen maken.

Boogle Smart Cycling wil met de introductie van het Membership Boogle Bike een duurzame bijdrage leveren aan het milieu en aan de gezondheid van de mens. Wetenschappelijk is bewezen dat een dagelijkse fietstocht van 30 minuten je weerstand vergroot en stress vermindert. Je bent gezonder, kunt beter plannen en wordt slimmer.
Met het Membership van Boogle Bike heeft de consument altijd een fiets ter beschikking om zich van A naar B te bewegen. En met het dichtslibbende wegennet biedt de Boogle Bike Speed pedelec uitkomst.

Voor meer informatie zie ook onze website www.booglebike.nl

Vorig artikelMuziektotaal de herfst editie op 25 en 26 oktober
Volgend artikelAanvoer van bouwgrondstoffen dreigt door lage waterstand stil te vallen